Το Foodland.gr είναι προς πώληση. Σε ενδιαφέρει;

Πιτσαρία

Πιτσαρία

Το κατάστημα είναι κλειστό
Πιτσαρία

Incanto

67 ψήφοι
3.4 από 567 ψήφοι
Διεύθυνση Παναγή Τσαλδάρη 96 Περιοχή Ν. Αττικής > Κερατσίνι Incanto
Τηλέφωνο 2104320060 Τηλέφωνο 2104320059
Ωράρια Ανοιχτά: 11:00 με 00:30
Ελάχιστη κατανάλωση Ελάχιστη κατανάλωση: €5.00 Ιστοσελίδα Ιστοσελίδα
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
Περιοχές Παράδοσης: Κερατσίνι

Κριτικές για Incanto Υπάρχει 1 κριτική για το Incanto

Maria P. στις 23/08/2013 21:25
2 ψήφοι
Στις 10/8 παραγγείλαμε από το Incanto και ο ντελιβεράς δεν μας έφερε απόδειξη. Πήραμε την παραγγελία και είπαμε να πάει στο μαγαζί να φέρει την απόδειξη για να πληρωθεί, όπως και έγινε. Την έφερε μετά από 10 λεπτά, πληρώθηκε και του είπαμε ότι εάν επαναληφθεί δεν θα πληρώσουμε καθώς έχουμε το δικαίωμα πλέον αυτό.
Σήμερα 23/08/13 επαναλήφθηκε το περιστατικό. Πήραμε την παραγγελία και είπα στο παιδί ότι αφού δεν έχετε φέρει απόδειξη, δικαιούμαστε να μη σας πληρώσουμε. Εκείνος μου είπε πως δεν του είχαν δώσει απόδειξη από το μαγαζί. Μιλώντας κατόπιν τηλεφωνικά με το μαγαζί, τους είπαμε να μη ξαναστείλουν το παιδί καθώς η απόδειξη πρέπει βάσει νόμου να έχει κοπεί και να είναι προς παράδοση την ώρα που γίνεται η παράδοση του φαγητού, όχι 30 λεπτά μετά. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει ο ντελιβεράς στο σπίτι μου με την απόδειξη και να με απειλεί ότι θα φέρει την αστυνομία καθώς έχει οικογένεια να θρέψει και επιπλέον με τη δικαιολογία ότι τα χρήματα θα τα χρεωνόταν ο ίδιος και όχι το κατάστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να πληρωθεί καθώς τον λυπηθήκαμε και να επικοινωνήσω πάλι με το μαγαζί περιγράφοντας το περιστατικό και αντί να ζητήσουν συγγνώμη όπως θα έπρεπε αφού και εγώ έχω εργαστεί χρόνια στο χώρο της εστίασης, να μου επαναλαμβάνουν ανούσιες δικαιολογίες. Σημειώνω ότι κατα την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία και στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν το ότι δεν υπήρχε απόδειξη, είπαν ότι μάλλον το παιδί την έχασε. Την δεύτερη φορά που ήρθε η απόδειξη έδειχνε ότι είχε κοπεί 5 λεπτά πριν, δηλαδή δεν είχε κοπεί την πρώτη φορά.
Οι απειλές που δέχθηκα από το ντελιβερά και η συνολική συμπεριφορά του μαγαζιού προς τον πελάτη ήταν το λιγότερο προσβλητική και ανάρμοστη και θα φροντίσω να δυσφημίσω το μαγαζί όσο γίνεται περισσότερο καθώς αυτό ταιριάζει σε καταστήματα που δεν σέβονται τον πελάτη.

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code