Το Foodland.gr είναι προς πώληση. Σε ενδιαφέρει;

Πληροφορίες για το Foodland.gr

info

Το Foodland.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει έναν ολοκληρωμένο, πανελλήνιο ηλεκτρονικό κατάλογο εστιατορίων "γρήγορου" φαγητού. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στους χρήστες της σελίδας και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Delivery.

Με τη χρήση της μηχανής αναζήτησης του Foodland.gr μπορείτε να βρείτε εύκολα καταστήματα delivery στην περιοχή σας, σε όλη την Ελλάδα. Επίσης να γράψετε τις  κριτικές σας για καταστήματα τα οποία επισκεφθήκατε ή έχετε παραγγείλει ώστε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους.

Οι  ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Delivery μπορούν να καταχωρήσουν το κατάστημά τους δωρεάν και άμεσα χωρίς χάσιμο χρόνου ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν την επιχείρησή τους μέσω του Foodland.gr και να απευθυνθούν σε ένα τεράστιο αγοραστικό κοινό 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και αλυσίδες delivery παρέχουμε έξτρα υπηρεσίες προώθησης των καταστημάτων σας όπως προβολή προωθητικών banners, καταχώρηση καταλόγου, προβεβλημένες καταχωρήσεις κ.α. με χαμηλό κόστος.

Το Foodland.gr προσπαθεί πάντα να παρέχει έγκυρες πληροφορίες στο αγοραστικό κοινό. Παρόλα αυτά η αγορά αλλάζει καθημερινά και κάποιες πληροφορίες αλλάζουν εν αγνοία μας. Εάν βρείτε κάποια λάθος πληροφορία σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να τη διορθώσουμε άμεσα.

Με εκτίμηση,
Η διεύθυνση του foodland.gr

 
QR code