Συστατικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 1-2 αγγουράκια Λίγο άνηθο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1-2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Τρίβουμε τα αγγουράκια σε μια μεγαλούτσικη λεκάνη. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον άνηθο.
Τ’ αφήνουμε μισή ώρα να στραγγίσουν, για να φύγουν τα υγρά τους. Τρίβουμε τις σκελίδες του σκόρδου.
Αδειάζουμε το γιαούρτι στη λεκάνη.
Βάζουμε το αλάτι με ένα μακρύ κουτάλι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί ώστε να ομογενοποιηθούν.
Το τζατζίκι μας είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη
από Δημήτρης |