Συστατικά
1/2 δόση ζύμη για πίτσα
1 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
4 φέτες ζαμπόν
250 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
50 γρ. ρόκα
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
1 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
4 φέτες ζαμπόν
250 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
50 γρ. ρόκα
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια και τα απλώνουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια. Με τα χέρια τα ανοίγουμε μέχρι να πάρουν τη μορφή δίσκου 15 εκατοστών περίπου.
Αλευρωνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε τις ζύμες μέσα. Βάζουμε πάνω στις ζύμες τη σάλτσα, απλόνοντάς της σε όλη την επιφάνεια, τοποθετούμε το ζαμπόν, τη μοτσαρέλα και οτιδήποτε άλλο θέλουμε να προσθέσουμε.
Προθερμένουμε καλά το φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε το ταψί για 15 λεπτά μέσα.
Μόλις ψηθούνε, βγάζουμε το ταψί και τοποθετούμε τις πίτσες μας σε πιάτα γαρνιρισμένα με ρόκα και παρμεζάνα.
Καλή όρεξη
Αλευρωνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε τις ζύμες μέσα. Βάζουμε πάνω στις ζύμες τη σάλτσα, απλόνοντάς της σε όλη την επιφάνεια, τοποθετούμε το ζαμπόν, τη μοτσαρέλα και οτιδήποτε άλλο θέλουμε να προσθέσουμε.
Προθερμένουμε καλά το φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε το ταψί για 15 λεπτά μέσα.
Μόλις ψηθούνε, βγάζουμε το ταψί και τοποθετούμε τις πίτσες μας σε πιάτα γαρνιρισμένα με ρόκα και παρμεζάνα.
Καλή όρεξη
07/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: