Ατομικές Πίτσες με ζαμπόν, ρόκα και παρμεζάνα

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1/2 δόση ζύμη για πίτσα
1 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
4 φέτες ζαμπόν
250 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
50 γρ. ρόκα
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια και τα απλώνουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια. Με τα χέρια τα ανοίγουμε μέχρι να πάρουν τη μορφή δίσκου 15 εκατοστών περίπου.

Αλευρωνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε τις ζύμες μέσα. Βάζουμε πάνω στις ζύμες τη σάλτσα, απλόνοντάς της σε όλη την επιφάνεια, τοποθετούμε το ζαμπόν, τη μοτσαρέλα και οτιδήποτε άλλο θέλουμε να προσθέσουμε.

Προθερμένουμε καλά το φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε το ταψί για 15 λεπτά μέσα.

Μόλις ψηθούνε, βγάζουμε το ταψί και τοποθετούμε τις πίτσες μας σε πιάτα γαρνιρισμένα με ρόκα και παρμεζάνα.

Καλή όρεξη
Από Foodland 07/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code