Συστατικά
1/2 δόση ζύμη για πίτσα
1 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
125 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
1,5 φλ. τσαγιού φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ψιλές φέτες
4 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
1 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
125 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
1,5 φλ. τσαγιού φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ψιλές φέτες
4 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
Οδηγίες Μαγειρέματος
Πασπαλίζουμε ένα ταψάκι με αλεύρι. Ανοίγουμε τη ζύμη σε κυκλικό σχήμα μεχρι να αποκτήσει πάχος περίπου 0,5 εκατοστών και την απλώνουμε στο ταψάκι.
Απλώνουμε τη σάλτσα στη ζύμη μέχρι να φτάσει περίπου 1 εκατοστό από την άκρη της ζύμης. Πασπαλίζουμε πάνω στην σάλτσα τη φέτα και τη μοτσαρέλα.
Στρώνουμε τις φέτες λουκάνικου, τα μανιτάρια και τις ελιές. Πάνω από αυτά προσθέτουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και την πιπεριά.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε το ταψάκι μεσα για περίπου 15 - 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτσα.
Καλή όρεξη.
Απλώνουμε τη σάλτσα στη ζύμη μέχρι να φτάσει περίπου 1 εκατοστό από την άκρη της ζύμης. Πασπαλίζουμε πάνω στην σάλτσα τη φέτα και τη μοτσαρέλα.
Στρώνουμε τις φέτες λουκάνικου, τα μανιτάρια και τις ελιές. Πάνω από αυτά προσθέτουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και την πιπεριά.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε το ταψάκι μεσα για περίπου 15 - 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτσα.
Καλή όρεξη.
14/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: