Συστατικά
1/2 δόση ζύμη για πίτσα
1 φλ. τσαγιού πικάντικη σάλτσα ντομάτας
150γρ. ανθότυρο τριμμένο
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
4 αυγά
αλάτι
πιπέρι
1 φλ. τσαγιού πικάντικη σάλτσα ντομάτας
150γρ. ανθότυρο τριμμένο
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
4 αυγά
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε αλευρωμένη επιφάνεια απλώνουμε τη ζύμη κυκλικά. Την τοποθετούμε σε ταψάκι και απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας, καλα, μέχρι να φτάσει περίπου 1 εκ. από την άκρη της ζύμης.
Πασπαλίζουμε το ανθότυρο και απλώνουμε το μπέικον συμμετρικά. Σπάμε τα αυγά πάνω στην πίτσα (όπως όταν κάνουμε αυγά μάτια).
Ρίχνουμε από πάνω το αλάτι και το πιπέρι.
Τοποθετούμε την πίτσα σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 230 βαθμούς και ψήνουμε την πίτσα για 20' λεπτά μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να γίνουν τα αυγά.
Καλή όρεξη
Πασπαλίζουμε το ανθότυρο και απλώνουμε το μπέικον συμμετρικά. Σπάμε τα αυγά πάνω στην πίτσα (όπως όταν κάνουμε αυγά μάτια).
Ρίχνουμε από πάνω το αλάτι και το πιπέρι.
Τοποθετούμε την πίτσα σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 230 βαθμούς και ψήνουμε την πίτσα για 20' λεπτά μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να γίνουν τα αυγά.
Καλή όρεξη
15/11/2009
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: