Συστατικά
1/2 δόση ζύμη πίτσας
1 φλυτζάνι σάλτσα κιμά (πηχτή)
2 αυγά βρασμένα καλά
1 φλυτζάνι τσαγιού γραβιέρα σε τρίμα
1 φλυτζάνι τσαγιού φέτα σε τρίμα
1 φλυτζάνι σάλτσα κιμά (πηχτή)
2 αυγά βρασμένα καλά
1 φλυτζάνι τσαγιού γραβιέρα σε τρίμα
1 φλυτζάνι τσαγιού φέτα σε τρίμα
Οδηγίες Μαγειρέματος
Απλώνουμε τη ζύμη κυκλικά μέχρι να σχηματιστεί η βάση της πίτσας που θέλουμε να κάνουμε. Σε ένα ταψάκι που έχουμε αλευρώσει, απλώνουμε τη ζύμη.
Πάνω στη μισή ζύμη, απλώνουμε τη σάλτσα κιμά, κόβουμε σε φέτες και απλώνουμε τα βρασμένα αυγά και τέλος πασπαλίζουμε τα τυριά από πάνω.
Αφού ετοιμάσουμε τη γέμιση, διπλώνουμε τη ζύμη ώστε να κλειστεί καλά μέσα στη ζύμη, η γέμιση.
Πατάμε καλά με τα δάχτυλα τις άκρες γύρω γύρω για να κλείσει καλά η ζύμη γύρω από την γέμιση.
Προθερμένουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς κελσίου και τοποθετούμε μέσα το ταψάκι για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να ετοιμαστεί το καλτσόνε μας.
Καλή όρεξη
Πάνω στη μισή ζύμη, απλώνουμε τη σάλτσα κιμά, κόβουμε σε φέτες και απλώνουμε τα βρασμένα αυγά και τέλος πασπαλίζουμε τα τυριά από πάνω.
Αφού ετοιμάσουμε τη γέμιση, διπλώνουμε τη ζύμη ώστε να κλειστεί καλά μέσα στη ζύμη, η γέμιση.
Πατάμε καλά με τα δάχτυλα τις άκρες γύρω γύρω για να κλείσει καλά η ζύμη γύρω από την γέμιση.
Προθερμένουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς κελσίου και τοποθετούμε μέσα το ταψάκι για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να ετοιμαστεί το καλτσόνε μας.
Καλή όρεξη
23/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: