Γρήγορη Ζύμη Για Πίτσα

Συστατικά

11 ψήφοι
4.0 από 511 ψήφοι

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 λίτρο νερό
2 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κουταλιές της σούπας αλάτι

Γρήγορη Ζύμη Για Πίτσα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε ένα μπολ βάζουμε το 1 λίτρο νερό και στη συνέχεια ρίχνουμε τα 2 κουτάλια τις σούπας αλάτι.


Το ανακατεύουμε και αφού διαλυθεί το αλάτι αρχίζουμε να ρίχνουμε όσο αλεύρι χρειαστεί.


Προτού σφίξει όμως καλά, ρίχνουμε και τα 2 κουτάλια τις σούπας λάδι.


Αφού ετοιμαστεί η ζύμη μας, παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ότι διαμέτρου θέλουμε και απλώνουμε την κατάλληλη ποσότητα ζύμης σύμφωνα με την διάμετρο του τηγανιού, με πολύ λίγο βούτυρο.


Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι και όσο θα ψήνεται η ζύμη, προσθέτουμε τα υλικά τις αρεσκείας μας.


Μόλις ροδίσει η βάση, βάζουμε την πίτσα στον φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς (σε μια λαμαρίνα).


Την υπόλοιπη ζύμη μπορούμε να την φυλάξουμε στην κατάψυξη.


Σε λίγα λεπτά θα έχουμε μια υπεροχή πίτσα σε λίγο χρόνο.


Καλη Όρεξη

Από Χρήστος 24/06/2012
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code