Συστατικά
6 μεσαίου μεγέθους μήλα
1 φύλλο σφολιάτας
Σταφίδες
Ζάχαρη
Βούτυρο
Κανέλα
Κρόκος αβγών
1 φύλλο σφολιάτας
Σταφίδες
Ζάχαρη
Βούτυρο
Κανέλα
Κρόκος αβγών

Οδηγίες Μαγειρέματος
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και βγάζουμε τον πυρήνα τους με το ειδικό εργαλείο.
Κόβουμε τη σφολιάτα σε 6 τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε σε κάθε κομμάτι ένα μήλο. Γεμίζουμε το μήλο με ζάχαρη, kανέλα και σταφίδες.
Καλύπτουμε τα μήλα γύρω-γύρω με τη σφολιάτα και την κολλάμε καλά γυρω γύρω.
Αλείφουμε το ταψί με λίγο βούτυρο και τοποθετούμε πάνω τα μηλοπιτάκια.
Αλείφουμε τα μηλοπιτάκια με λίγο κρόκο αβγού και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 175?C για 20-30 λεπτά.
Τα βγάζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλή όρεξη
Κόβουμε τη σφολιάτα σε 6 τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε σε κάθε κομμάτι ένα μήλο. Γεμίζουμε το μήλο με ζάχαρη, kανέλα και σταφίδες.
Καλύπτουμε τα μήλα γύρω-γύρω με τη σφολιάτα και την κολλάμε καλά γυρω γύρω.
Αλείφουμε το ταψί με λίγο βούτυρο και τοποθετούμε πάνω τα μηλοπιτάκια.
Αλείφουμε τα μηλοπιτάκια με λίγο κρόκο αβγού και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 175?C για 20-30 λεπτά.
Τα βγάζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλή όρεξη
31/10/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: