Μηλοπιτάκια

Συστατικά

2 ψήφοι
1.5 από 52 ψήφοι
6 μεσαίου μεγέθους μήλα
1 φύλλο σφολιάτας
Σταφίδες
Ζάχαρη
Βούτυρο
Κανέλα
Κρόκος αβγών
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και βγάζουμε τον πυρήνα τους με το ειδικό εργαλείο.

Κόβουμε τη σφολιάτα σε 6 τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε σε κάθε κομμάτι ένα μήλο. Γεμίζουμε το μήλο με ζάχαρη, kανέλα και σταφίδες.

Καλύπτουμε τα μήλα γύρω-γύρω με τη σφολιάτα και την κολλάμε καλά γυρω γύρω.

Αλείφουμε το ταψί με λίγο βούτυρο και τοποθετούμε πάνω τα μηλοπιτάκια.

Αλείφουμε τα μηλοπιτάκια με λίγο κρόκο αβγού και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 175?C για 20-30 λεπτά.

Τα βγάζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.

Καλή όρεξη
Από Foodland 31/10/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code