Αλμυρή Πατσαβουρόπιτα

Συστατικά

9 ψήφοι
3.1 από 59 ψήφοι
1 πακέτο φύλλο κρούστας
3 αυγά
2 κεσεδάκια γιαούρτι με λίγα λιπαρά
200 gr ανθότυρο
200 gr φέτα
• λίγη καπνιστή γαλοπούλα ή μπέικον
• αλάτι πιπέρι
3 κουταλιές λάδι
Αλμυρή Πατσαβουρόπιτα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το λάδι, τα γιαούρτια (και αν χρειαστεί λίγο νερό) αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά στο παραπάνω μείγμα και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε ένα ένα φύλλο κρούστας και το βουτάμε στο μείγμα, στριφογυρίζοντας το.

Με ένα κουτάλι το παίρνουμε και το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.

Μόλις τελειώσουν τα φύλλα, το ένα δίπλα στο άλλο και γεμίσει το ταψί, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα στους 180 βαθμούς.

Καλή όρεξη
Από Anasia 21/01/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code