Συστατικά
½ κιλό φύλλα χωριάτικα
1 μέτριο λάχανο
2 αυγά
1 φέτα τυρί
½ φλυτζάνα σπορέλαιο
λίγο αλάτι
1 μέτριο λάχανο
2 αυγά
1 φέτα τυρί
½ φλυτζάνα σπορέλαιο
λίγο αλάτι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Πρώτα κόβουμε το λάχανο σε μέτρια κομμάτια το βάζουμε στην κατσαρόλα να ζεματιστεί για λίγο.
Στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί
Λαδώνουμε ένα ταψί και αρχίζουμε να στρώνουμε ένα-ένα τα φύλλα ρίχνοντας σε κάθε φύλλο από το υλικό που έχουμε ετοιμάσει
Στο τέλος βάζουμε ένα φύλλο από πάνω χωρίς υλικό και ρίχνουμε λίγο λάδι και μικρά κομματάκια βιτάμ.
Ψήνουμε την πίτα σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί
Λαδώνουμε ένα ταψί και αρχίζουμε να στρώνουμε ένα-ένα τα φύλλα ρίχνοντας σε κάθε φύλλο από το υλικό που έχουμε ετοιμάσει
Στο τέλος βάζουμε ένα φύλλο από πάνω χωρίς υλικό και ρίχνουμε λίγο λάδι και μικρά κομματάκια βιτάμ.
Ψήνουμε την πίτα σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
18/08/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: