Συστατικά
500 γραμμάρια φέτα τριμμένη
500.γραμμάρια φύλλα σπιτικά
1 κούπα γάλα
1 κούπα βούτυρο
5 αυγά
500.γραμμάρια φύλλα σπιτικά
1 κούπα γάλα
1 κούπα βούτυρο
5 αυγά

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύετε την τριμμένη φέτα, το γάλα και τα χτυπημένα αυγά.
Στον πάγκο της κουζίνας απλώστε ένα (1) φύλλο σπιτικό το αλείφετε με βούτυρο, πασπαλίζετε με το μίγμα των υλικών και τυλίγετε σε μακρόστενο ρολό.
Τοποθετείτε σε ταψί σε σχήμα σαλιγκαριού.
Ψήστε την πίτα 45΄-55΄λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Στον πάγκο της κουζίνας απλώστε ένα (1) φύλλο σπιτικό το αλείφετε με βούτυρο, πασπαλίζετε με το μίγμα των υλικών και τυλίγετε σε μακρόστενο ρολό.
Τοποθετείτε σε ταψί σε σχήμα σαλιγκαριού.
Ψήστε την πίτα 45΄-55΄λεπτά σε μέτριο φούρνο.
18/08/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: