Οδηγίες Μαγειρέματος
Ξεπαγώνουμε τη σφολιάτα. Χτυπάμε τα 3 από τα 4 αυγά σε ένα μπωλ με το γάλα και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε πρώτα τρίψει. Μετά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Βουτυρώνουμε το ταψί και απλώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
Χρησιμοποιούμε το 4 αυγό για να επαλείψουμε από πάνω την πίτα μας. Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο, στους 180 βαθμούς C για 30 περίπου λεπτά.
Βουτυρώνουμε το ταψί και απλώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
Χρησιμοποιούμε το 4 αυγό για να επαλείψουμε από πάνω την πίτα μας. Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο, στους 180 βαθμούς C για 30 περίπου λεπτά.
02/03/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου