Τυρόπιτα (με σφολιάτα)

Συστατικά

30 ψήφοι
3.5 από 530 ψήφοι
1 κουτί σφολιάτα
500 γρ. φέτα
4 αυγά
1/2 φλυτζάνι γάλα
αλάτι
πιπέρι
Τυρόπιτα (με σφολιάτα)
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ξεπαγώνουμε τη σφολιάτα. Χτυπάμε τα 3 από τα 4 αυγά σε ένα μπωλ με το γάλα και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε πρώτα τρίψει. Μετά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Βουτυρώνουμε το ταψί και απλώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.

Χρησιμοποιούμε το 4 αυγό για να επαλείψουμε από πάνω την πίτα μας. Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο, στους 180 βαθμούς C για 30 περίπου λεπτά.
Από Foodland 02/03/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code