Κέικ με στιγμιαίο καφέ

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη
• ½ φλιτζάνι κακάο
2/3 φλιτζάνια λάδι
1 φλιτζάνι ξινόγαλο με λίγα λιπαρά
1 φλιτζάνι δυνατό στιγμιαίο καφέ
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι μία στενόμακρη φόρμα ή ταψί.

Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο και τη σόδα. Προσθέτουμε το ξινόγαλο και το λάδι και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά.

Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε τον καφέ. Ρίχνουμε τον καφέ λίγο-λίγο στο μίγμα και ανακατεύουμε. Το μίγμα πρέπει να είναι πηχτό και θαμπό.

Το ρίχνουμε στη φόρμα και ψήνουμε για 35-40 λεπτά.

Καλή μας όρεξη!
Από Anasia 28/03/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code