Συστατικά
500gr αλευρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του 250gr
μαργαρίνη light
1,5 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
3/4 ποτήρι μαυρη ζάχαρη
1κγ κανέλα
1κγ γαρύφαλλο τριμμένο
2 βανίλιες (κατα προτίμηση με άρωμα πορτοκάλι) Προαιρετικά:σταφίδες, αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποι της αρεσκείας σας.
Για το γαρνίρισμα:
Κουβερτούρα (λευκή ή bitter) και τριμμένα καρύδια
μαργαρίνη light
1,5 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
3/4 ποτήρι μαυρη ζάχαρη
1κγ κανέλα
1κγ γαρύφαλλο τριμμένο
2 βανίλιες (κατα προτίμηση με άρωμα πορτοκάλι) Προαιρετικά:σταφίδες, αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποι της αρεσκείας σας.
Για το γαρνίρισμα:
Κουβερτούρα (λευκή ή bitter) και τριμμένα καρύδια
Οδηγίες Μαγειρέματος
Χτυπάμε στο μίξερ για 1-2λεπτά τη μαργαρίνη με το χυμό και τη ζάχαρη.
Έπειτα προσθέτουμε τις βανίλιες με την κανέλα και το γαρύφαλλο και σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι, μέχρι το μίγμα μας να ομογενοποιηθεί.
Τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες και τους ξηρούς καρπούς.Το βάζουμε σε φόρμα που έχουμε προηγουμένως βουτυρώσει και το ψήνουμε για 1 ωρα στους 180!
Αφού κρυώσει περιχύνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και ρίχνουμε τα καρύδια!
Καλή επιτυχία!!!!!!
Έπειτα προσθέτουμε τις βανίλιες με την κανέλα και το γαρύφαλλο και σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι, μέχρι το μίγμα μας να ομογενοποιηθεί.
Τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες και τους ξηρούς καρπούς.Το βάζουμε σε φόρμα που έχουμε προηγουμένως βουτυρώσει και το ψήνουμε για 1 ωρα στους 180!
Αφού κρυώσει περιχύνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και ρίχνουμε τα καρύδια!
Καλή επιτυχία!!!!!!
05/12/2010
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: