Συστατικά
8 αυγά (χωρίζουμε τα κροκάδια από τα ασπράδια, και τα χτυπάμε τελευταία μαρέγκα)
1 φλυτζάνα λάδι
1 φλυτζάνα κασέρι τριμμένο
1 φλυτζάνα τυρί φέτα τριμμένο
1 φλυτζάνα ζαμπόν κομμένο σε κύβους
1 μπέικιν
2 φλυτζάνιες αλεύρι
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε κύβους
2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε κύβους
λίγο πιπέρι
1 φλυτζάνα λάδι
1 φλυτζάνα κασέρι τριμμένο
1 φλυτζάνα τυρί φέτα τριμμένο
1 φλυτζάνα ζαμπόν κομμένο σε κύβους
1 μπέικιν
2 φλυτζάνιες αλεύρι
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε κύβους
2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε κύβους
λίγο πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βάζουμε σε ένα μπολ τις πιπεριές, το τριμμένο κασέρι, το τριμμένο τυρί, το ζαμπόν, το λάδι το μπέικιν , το αλεύρι, τους 8 κρόκους αυγών και το πιπέρι.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Μόλις γίνει την προσθέτουμε σιγά–σιγά στο μείγμα με κουτάλα ώσπου να γίνει ομοιόμορφο.
Λαδώνουμε τη φόρμα του κέικ και βάζουμε το μείγμα μέσα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο βαθμούς και το ψήνουμε χωρίς αέρα για 3/4 με 1 ώρα.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Μόλις γίνει την προσθέτουμε σιγά–σιγά στο μείγμα με κουτάλα ώσπου να γίνει ομοιόμορφο.
Λαδώνουμε τη φόρμα του κέικ και βάζουμε το μείγμα μέσα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο βαθμούς και το ψήνουμε χωρίς αέρα για 3/4 με 1 ώρα.
18/08/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: