Κέικ Νηστίσιμο

Συστατικά

7 ψήφοι
2.9 από 57 ψήφοι
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη

1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού

3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες μαύρες και ξανθές

1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι (ελαιόλαδο)

1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ ή ρούμι

4 κουταλάκια του γλυκού Baikin

2 κουτάλια της σούπας φλούδα ξυστή πορτοκαλιού
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Χτυπάμε πολύ καλά τη ζάχαρη με το λάδι.

• Προσθέτουμε τον χυμό του πορτοκαλιού, εν συνεχεία το κονιάκ ή το ρούμι και τις σταφίδες.

• Ενώ δουλεύουμε το μίγμα, προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι με τη φλούδα του πορτοκαλιού και τη Baikin.

• Αδειάζουμε το μίγμα σε μια φόρμα αλειμμένη με λάδι.

• Ψήνουμε στους 180ο για μία περίπου ώρα.

• Αφού ψηθεί, βγάζουμε το κέικ προσεκτικά από τη φόρμα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Από Anasia 25/09/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
gatoula στις 15/11/2012 18:11
0 ψήφοι
teleio!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code