Κέϊκ μηλόπιτα

Συστατικά

1 ψήφος
4.0 από 51 ψήφος
1/2 φαρίνα και άλλη τόση ποσότητα αλεύρι ολικής αλέσεως
1 ποτήρι λάδι
2/3 του ποτηριού ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά ή 1 γιαούρτι έως 5% λιπαρά
4 μεγάλα μήλα
1/4 του ποτηριού καρύδια
1/4 του ποτηριού σταφίδες μαύρες και ξανθές
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
4 αυγά
Κανέλα και βανίλια
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Xτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι, το γάλα, και τη βανίλια.

• Κόβουμε τα μήλα σε ψιλές φέτες.

• Παίρνουμε ένα ταψί 28 εκατ. και ρίχνουμε το μισό υλικό από το αρχικό μίγμα.

• Στη συνέχεια στρώνουμε από πάνω τα μήλα, αφού τα πασπαλίσουμε με δύο κουταλιές ζάχαρη, τις σταφίδες, τα καρύδια και μία κουταλιά κανέλα.

• Προσθέτουμε από πάνω την υπόλοιπη ζύμη και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε στους 170-200 βαθμούς Κελσίου περίπου για τρία τέταρτα της ώρας.
Από Anasia 12/11/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
Admin comment
Giannis στις 03/02/2010 12:55
0 ψήφοι
Υπέροχη
Υπέροχη η μηλόπιτα. I want moreee :P
Admin comment
maria στις 18/01/2010 13:11
0 ψήφοι
oreaisintagi

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code