Συστατικά
1 βιτάμ
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1,5 φλυτζάνι γάλα
4 αυγά
1 φλυτζάνι σταφίδες
1 φλυτζάνι καρύδια
1 φαρίνα βανίλια, που φουσκώνει μόνη της (μισό κιλό)
2 βανίλιες
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
1,5 φλυτζάνι γάλα
4 αυγά
1 φλυτζάνι σταφίδες
1 φλυτζάνι καρύδια
1 φαρίνα βανίλια, που φουσκώνει μόνη της (μισό κιλό)
2 βανίλιες
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βιτάμ καλά μέχρι να ασπρίσει.
• Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα με λίγο αλεύρι.
• Ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι εναλλάξ με το γάλα.
• Στο τέλος ανακατεύουμε τις σταφίδες αλευρωμένες τα καρύδια και τις βανίλιες με το κουτάλι.
• Βάζουμε το μίγμα σε αλευρωμένο ταψί Νο 28 ή 30 και ψήνουμε στους 180ο με 200ο βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
• Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, αφού μισοκρυώσει
• Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα με λίγο αλεύρι.
• Ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι εναλλάξ με το γάλα.
• Στο τέλος ανακατεύουμε τις σταφίδες αλευρωμένες τα καρύδια και τις βανίλιες με το κουτάλι.
• Βάζουμε το μίγμα σε αλευρωμένο ταψί Νο 28 ή 30 και ψήνουμε στους 180ο με 200ο βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
• Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, αφού μισοκρυώσει
27/01/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: