Καρυδόπιτα χωρίς σιρόπι

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 βιτάμ

2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη

1,5 φλυτζάνι γάλα

4 αυγά

1 φλυτζάνι σταφίδες

1 φλυτζάνι καρύδια

1 φαρίνα βανίλια, που φουσκώνει μόνη της (μισό κιλό)

2 βανίλιες

Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βιτάμ καλά μέχρι να ασπρίσει.

• Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα με λίγο αλεύρι.

• Ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι εναλλάξ με το γάλα.

• Στο τέλος ανακατεύουμε τις σταφίδες αλευρωμένες τα καρύδια και τις βανίλιες με το κουτάλι.

• Βάζουμε το μίγμα σε αλευρωμένο ταψί Νο 28 ή 30 και ψήνουμε στους 180ο με 200ο βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

• Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, αφού μισοκρυώσει
Από Βούλα 27/01/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code