Μουστοκούλουρα

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι κανέλα
1 κουταλάκι γαρύφαλλο
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι πετιμέζι
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
½ ποτήρι κονιάκ
1,5 κιλό αλεύρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε σε μια λεκάνη το λάδι, τη ζάχαρη και το πετιμέζι και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το χυμό πορτοκαλιού μέσα στον οποίο έχουμε διαλύσει τη μαγειρική σόδα.

Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.

Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200° για 20' μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρός και τα σερβίρουμε.

Καλή όρεξη
Από Foodland 22/05/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code