Νηστίσιμα κουλουράκια (με κρασί)

Συστατικά

2 ψήφοι
5.0 από 52 ψήφοι
( για 50 κουλουράκια)

• ½ φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
• ½ φλιτζάνι του τσαγιού άσπρο κρασί αρετσίνωτο ή μηλόξυδο
• ½ φλιτζάνι του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού μπαίκιν πάουντερ
• ½ κιλό αλεύρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού σουσάμι για πασπάλισμα (προαιρετικά)
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Χτυπάμε το λάδι μέχρι να ασπρίσει. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά.Προσθέτουμε σιγά-σιγά το κρασί ή το ξύδι και τον χυμό του πορτοκαλιού.

Κοσκινίζουμε σε λεκάνη αλεύρι και μπαίκιν πάουντερ και τα ρίχνουμε στο μίγμα.

Ζυμώνουμε, πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Τα βάζουμε σε ελαφρά λαδωμένη λαμαρίνα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175ο για 25-30 λεπτά.
Από Anasia 24/03/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code