Συστατικά
300 γραμμάρια φασόλια άσπρα
1 κιλό λάχανο τουρσί
Kόκκινο πιπέρι
1 κιλό λάχανο τουρσί
Kόκκινο πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Εντωμεταξύ σε ένα άλλο σκεύος, τσιγαρίζουμε σε λάδι το λάχανο τουρσί με αρκετό κόκκινο πιπέρι και ρίχνουμε μέσα και τα φασόλια.
Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο ακόμη όλα μαζί και μετά ρίχνουμε λίγο νερό είτε από αυτό που έβρασαν τα φασόλια, είτε από αυτό μέσα στο οποίο ήταν το λάχανο.
Περιμένουμε να μαλακώσει όλο το φαγητό και το σερβίρουμε ζεστό με μαύρο πιπέρι ή μπούκοβο.
Καλή όρεξη!
Εντωμεταξύ σε ένα άλλο σκεύος, τσιγαρίζουμε σε λάδι το λάχανο τουρσί με αρκετό κόκκινο πιπέρι και ρίχνουμε μέσα και τα φασόλια.
Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο ακόμη όλα μαζί και μετά ρίχνουμε λίγο νερό είτε από αυτό που έβρασαν τα φασόλια, είτε από αυτό μέσα στο οποίο ήταν το λάχανο.
Περιμένουμε να μαλακώσει όλο το φαγητό και το σερβίρουμε ζεστό με μαύρο πιπέρι ή μπούκοβο.
Καλή όρεξη!
21/02/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου