Φασόλια με αρμιά (με τουρσί)

Συστατικά

1 ψήφος
5.0 από 51 ψήφος
300 γραμμάρια φασόλια άσπρα

1 κιλό λάχανο τουρσί

Kόκκινο πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.

Εντωμεταξύ σε ένα άλλο σκεύος, τσιγαρίζουμε σε λάδι το λάχανο τουρσί με αρκετό κόκκινο πιπέρι και ρίχνουμε μέσα και τα φασόλια.

Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο ακόμη όλα μαζί και μετά ρίχνουμε λίγο νερό είτε από αυτό που έβρασαν τα φασόλια, είτε από αυτό μέσα στο οποίο ήταν το λάχανο.

Περιμένουμε να μαλακώσει όλο το φαγητό και το σερβίρουμε ζεστό με μαύρο πιπέρι ή μπούκοβο.

Καλή όρεξη!
Από Foodland 21/02/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code