Λαχανόρυζο

Συστατικά

2 ψήφοι
3.0 από 5 2 ψήφοι
για 4-6 άτομα)
1. 1 λάχανο (2-2 ½ κιλά)

2. 1 μεγάλο κρεμμύδι

3. 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

4. 1 φλιτζάνι

5. 3 ώριμες ντομάτες

6. Αλάτι, πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Καθαρίζουμε το λάχανο, το πλένουμε και το κόβουμε σε κομμάτια(αν θέλουμε το ζεματάμε λίγο).

• Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε.

• Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρά με λίγο σε μια κατσαρόλα.

• Ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και δύο ποτήρια νερό.

• Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει με μισοσκεπασμένη κατσαρόλα για 10 λεπτά περίπου.

• ΄Επειτα, προσθέτουμε το λάχανο και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί τα υλικά για άλλα 10 λεπτά περίπου.

• Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα ζεστό νερό.

• Μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αφήνουμε να πάρει μια βράση και κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
Από Anasia 10/10/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης: