Συστατικά
1 κιλό καλαμάρια ροδέλες
1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μεγάλη ώριμη τομάτα κομμένη σε κύβους
αλάτι - πιπέρι
χυμό μισού λεμονιού
λίγη ρόκα
1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μεγάλη ώριμη τομάτα κομμένη σε κύβους
αλάτι - πιπέρι
χυμό μισού λεμονιού
λίγη ρόκα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Τσιγαρίζουμε μέσα σε μια κατσαρόλα το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την ρόκα και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου μία ώρα.
Ελέγχουμε συχνά μην κολλήσουν (για να το αποφύγουμε προσθέτουμε νερό στην κατσαρόλα, μισό ποτήρι κάθε φορά).
Μόλις πήξει η σάλτσα τα αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε, προσθέτοντας την ρόκα ψιλοκομμένη, για γαρνιτούρα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την ρόκα και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου μία ώρα.
Ελέγχουμε συχνά μην κολλήσουν (για να το αποφύγουμε προσθέτουμε νερό στην κατσαρόλα, μισό ποτήρι κάθε φορά).
Μόλις πήξει η σάλτσα τα αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε, προσθέτοντας την ρόκα ψιλοκομμένη, για γαρνιτούρα.
23/10/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: