Συστατικά
1. 1 κιλό χταπόδι
2. ½ κιλό κοφτό μακαρονάκι
3. 2 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
4. ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
5. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
6. 1 κουταλάκι του γλυκού μίγμα μπαχαρικών για ψάρι βραστό
7. Αλάτι-πιπέρι
2. ½ κιλό κοφτό μακαρονάκι
3. 2 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
4. ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
5. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
6. 1 κουταλάκι του γλυκού μίγμα μπαχαρικών για ψάρι βραστό
7. Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
• Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι να μαραθεί για 5 λεπτά.
• Προσθέτουμε το χταπόδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το μίγμα μπαχαρικών για ψάρι, το αλάτι το πιπέρι και 6 φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να βράσουν για 35 λεπτά.
• Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι ανακατεύοντας για λίγο και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
• Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι να μαραθεί για 5 λεπτά.
• Προσθέτουμε το χταπόδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το μίγμα μπαχαρικών για ψάρι, το αλάτι το πιπέρι και 6 φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να βράσουν για 35 λεπτά.
• Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι ανακατεύοντας για λίγο και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
30/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: