Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1. 1 κιλό χταπόδι

2. ½ κιλό κοφτό μακαρονάκι

3. 2 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες

4. ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

5. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

6. 1 κουταλάκι του γλυκού μίγμα μπαχαρικών για ψάρι βραστό

7. Αλάτι-πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

• Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι να μαραθεί για 5 λεπτά.

• Προσθέτουμε το χταπόδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το μίγμα μπαχαρικών για ψάρι, το αλάτι το πιπέρι και 6 φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να βράσουν για 35 λεπτά.

• Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι ανακατεύοντας για λίγο και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Από Anasia 30/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code