Συστατικά
1. ½ κιλό γαρίδες
2. 250 γραμ. μύδια
3. ½ κιλό ρύζι για πιλάφι
4. ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5. 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
6. 1 σκέλιδα σκόρδο
7. 2 τομάτες κόκκινες ψιλοκομμένος
8. 1 κουτ. σούπας μαϊντανό
9. 2 κανέλλες (ξύλο)
10. 2 φύλλα δάφνης
11. 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
2. 250 γραμ. μύδια
3. ½ κιλό ρύζι για πιλάφι
4. ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5. 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
6. 1 σκέλιδα σκόρδο
7. 2 τομάτες κόκκινες ψιλοκομμένος
8. 1 κουτ. σούπας μαϊντανό
9. 2 κανέλλες (ξύλο)
10. 2 φύλλα δάφνης
11. 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι να μαραθεί για 5 λεπτά.
• Προσθέτουμε τις γαρίδες, τα μύδια, αφού τα έχουμε ξεπλύνει καλά και ανακατεύουμε για λίγο.
• Προσθέτουμε τις ντομάτες, το ρύζι, το σκόρδο, το μαϊντανό, τις κανέλλες, τη δάφνη, το δενδρολίβανο και το νερό (2 νερό, 1 ρύζι).
• Αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
• Σερβίρουμε το ριζότο ζεστό.
• Προσθέτουμε τις γαρίδες, τα μύδια, αφού τα έχουμε ξεπλύνει καλά και ανακατεύουμε για λίγο.
• Προσθέτουμε τις ντομάτες, το ρύζι, το σκόρδο, το μαϊντανό, τις κανέλλες, τη δάφνη, το δενδρολίβανο και το νερό (2 νερό, 1 ρύζι).
• Αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
• Σερβίρουμε το ριζότο ζεστό.
30/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: