Ριζότο του ψαρά

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1. ½ κιλό γαρίδες

2. 250 γραμ. μύδια

3. ½ κιλό ρύζι για πιλάφι

4. ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

5. 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

6. 1 σκέλιδα σκόρδο

7. 2 τομάτες κόκκινες ψιλοκομμένος

8. 1 κουτ. σούπας μαϊντανό

9. 2 κανέλλες (ξύλο)

10. 2 φύλλα δάφνης

11. 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι να μαραθεί για 5 λεπτά.

• Προσθέτουμε τις γαρίδες, τα μύδια, αφού τα έχουμε ξεπλύνει καλά και ανακατεύουμε για λίγο.

• Προσθέτουμε τις ντομάτες, το ρύζι, το σκόρδο, το μαϊντανό, τις κανέλλες, τη δάφνη, το δενδρολίβανο και το νερό (2 νερό, 1 ρύζι).

• Αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.

• Σερβίρουμε το ριζότο ζεστό.
Από Anasia 30/11/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code