Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι 2

Συστατικά

3 ψήφοι
4.7 από 53 ψήφοι
1 κιλό χταπόδι
1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό
1 φλυτζάνι ξύδι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 φλυτζάνια σάλτσα ντομάτας φρέσκια
1 φλυτζανάκι λάδι
αλάτι,πιπέρι
Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι 2
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε καλά το χταπόδι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το ξύδι και το αφήνουμε να βράσει με το ζουμί του για αρκετή ωρα, περίπου 1.

Αφού βράσει καλά το χταπόδι ,δηλαδή έχει μαλακώσει αρκετά , το κόβουμε κομματάκια.

Σε μια άλλη κατσαρόλα, παράλληλα, βράζουμε τα μακαρόνια με το συνηθισμένο τρόπο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτω τη σάλτσα,αλάτι,πιπέρι και το κομμένο χταποδάκι.

Αφού γίνουν και τα μακαρόνια, προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά.

Καλή σας όρεξη!

Η υπέροχη αυτή συνταγή είναι μια προσφορά από tosaini.blogspot.com
Από ToSaini 07/04/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code