Σουπιές ανοιξιάτικες

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 κιλό σουπιές
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κιλό σπανάκι, λάπαθα και σέσκουλα κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μάραθο
1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σουπιές και τις κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις σουπιές μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα χόρτα και προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον άνηθο και το μάραθο.

Όταν μαραθούν ελαφρά, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τις σουπιές προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Βράζουμε τις σουπιές σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.
Από Foodland 01/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code