Χταπόδι με χόρτα τσιγαριστά

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1. 1 μέτριο χταπόδι

2. 2 κιλά χόρτα (αυτά που παίρνουμε κυρίως για τις πίτες)

3. 2 κρεμμύδια

4. Λίγο ελαιόλαδο

5. 2 ποτήρια του κρασιού λευκό κρασί
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Πλένουμε καλά το χταπόδι, το βάζουμε σε κατσαρόλα ρίχνοντας επάνω λίγο ξύδι, χωρίς να προσθέσουμε νερό (θα βγάλει το ίδιο υγρά) και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει.

• Στη συνέχεια, σε άλλο σκεύος, έχουμε βάλει λάδι και τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά τα κρεμμύδια.

• Προσθέτουμε τα χόρτα για να τσιγαριστούν και αυτά καλά.

• Μετά από λίγη ώρα προσθέτουμε το χταπόδι, αφού το έχουμε κόψει σε κομμάτια και συνεχίζουμε το βράσιμο.

• Όταν το φαγητό κοντεύει να γίνει το σβήνουμε με το κρασί,το οποίο αφήνει ένα υπέροχο άρωμα και μια ιδιαίτερη γεύση.
Από Anasia 01/10/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code