Συστατικά
• 2 ½ φλιτζάνια φράουλες
• 2 κουταλιές της σούπας ψιλή ζάχαρη
• 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
• 2 κουταλιές της σούπας ψιλή ζάχαρη
• 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σ’ ένα μπλέντερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Χτυπάμε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.
Γαρνίρουμε κέικ βανίλιας ή γιαούρτι.
Χτυπάμε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.
Γαρνίρουμε κέικ βανίλιας ή γιαούρτι.
29/03/2010
Η σάλτσα επειδή περιέχει φρέσκα υλικά και καθόλου συντηρητικά δεν μπορεί να διατηριθεί πάνω από 2-3 μέρες το πολύ στο ψυγείο.
Γράψε την Κριτική σου