Συστατικά
Μικρά στρογγυλά τυράκια
Μικρά λουκανικάκια κοκτέιλ ( cocktail sausages)
Ελιές γεμιστές
Κρεμμυδάκια τουρσί
Πράσινη πιπεριά
Κομματάκια από ξυλαράκια για σουβλάκια μήκους 10 εκατοστών
Μικρά λουκανικάκια κοκτέιλ ( cocktail sausages)
Ελιές γεμιστές
Κρεμμυδάκια τουρσί
Πράσινη πιπεριά
Κομματάκια από ξυλαράκια για σουβλάκια μήκους 10 εκατοστών

Οδηγίες Μαγειρέματος
Από τα ξυλαράκια κόβετε κομμάτια (άκρες) μήκους 10 εκατοστών
Κόβετε κάθε ελιά σε 3 φέτες αλλά θα χρησιμοποιήσετε μόνο τη μεσαία
Στραγγίζετε τα λουκανικάκια και τα κρεμμυδάκια.
Κόβετε κομματάκια πιπεριάς σε ορθογώνιο σχήμα και αφαιρείτε ένα κομματάκι από τη μια πλευρά για να σχηματιστούν σημαιούλες.
Περνάτε πάνω στο ξυλαράκι το λουκάνικο, την ελιά και το κρεμμυδάκι. Τα σπρώχνετε προς τα κάτω και τα καρφώνετε πάνω στα τυράκια. Στη μυτερή άκρη καρφώνετε τη σημαιούλα.
Καλή όρεξη.
Σημ. Αν δε θα τα χρησιμοποιήσετε αμέσως, τα σκεπάζετε και τα βάζετε στο ψυγείο.
Κόβετε κάθε ελιά σε 3 φέτες αλλά θα χρησιμοποιήσετε μόνο τη μεσαία
Στραγγίζετε τα λουκανικάκια και τα κρεμμυδάκια.
Κόβετε κομματάκια πιπεριάς σε ορθογώνιο σχήμα και αφαιρείτε ένα κομματάκι από τη μια πλευρά για να σχηματιστούν σημαιούλες.
Περνάτε πάνω στο ξυλαράκι το λουκάνικο, την ελιά και το κρεμμυδάκι. Τα σπρώχνετε προς τα κάτω και τα καρφώνετε πάνω στα τυράκια. Στη μυτερή άκρη καρφώνετε τη σημαιούλα.
Καλή όρεξη.
Σημ. Αν δε θα τα χρησιμοποιήσετε αμέσως, τα σκεπάζετε και τα βάζετε στο ψυγείο.
06/11/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: