Συστατικά
• 500 γραμ. μανιτάρια
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• Μαϊντανός ψιλοκομμένος
• Αλάτι, πιπέρι
• Λάδι για τηγάνισμα
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• Μαϊντανός ψιλοκομμένος
• Αλάτι, πιπέρι
• Λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες Μαγειρέματος
Τρίβουμε το κρεμμύδι, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
Αναμιγνύουμε τα παραπάνω υλικά σε μία λεκάνη και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μίγμα.(Αν το μίγμα είναι αραιό προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι)
Το αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστεί.
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε σε αυτό με κουταλιές το μίγμα των μανιταριών για τηγάνισμα.
Τηγανίζουμε και βγάζοντας απ'τη φωτιά τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλή όρεξη!
Αναμιγνύουμε τα παραπάνω υλικά σε μία λεκάνη και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μίγμα.(Αν το μίγμα είναι αραιό προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι)
Το αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστεί.
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε σε αυτό με κουταλιές το μίγμα των μανιταριών για τηγάνισμα.
Τηγανίζουμε και βγάζοντας απ'τη φωτιά τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλή όρεξη!
18/02/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου