Σκορδαλιά με καρύδια της Παρασκευής

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
3-4 σκελίδες σκόρδο
2/3 κούπας καρύδια
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2-3 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού
• ½ κουτ. γλυκού αλάτι
• ½-1 κούπα ζεστό νερό (ανάλογα με το πόσο ρευστή θέλουμε τη σκορδαλιά)
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Μουλιάζουμε και στύβουμε το ψωμί (χωρίς την κόρα). Βάζουμε στο Multi τα καρύδια μαζί με το σκόρδο, το αλάτι και τα αλέθουμε.

Προσθέτουμε το μουλιασμένο ψωμί,και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε το λάδι σιγά-σιγά ,να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά και να δώσει ένα λείο μίγμα και κατόπιν το χυμό του λεμονιού.

Ζεσταίνουμε το νερό.

Αδειάζουμε το έτοιμο μίγμα σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε το ζεστό νερό ανακατεύοντας συνεχώς τη σκορδαλιά, μέχρι να αποκτήσει ομοιόμορφη ρευστή μορφή.
Από Anasia 28/03/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code