Τυρόψωμο

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
1 φαρινάπ
1 γιαούρτι 200γρ
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1 αυγό
250 γρ. φέτα
λίγο πιπέρι
αλάτι
Τυρόψωμο
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι , το γιαούρτι, το λάδι, το αυγό, το πιπέρι και το αλάτι.

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και γίνεται μια μαλακιά ζύμη. Έχουμε έτοιμο το ταψί και βάζουμε μέσα το ζυμάρι.

Ανοίγουμε με τα χέρια μας το ζυμάρι, βάζουμε μέσα το τυρί και το σκεπάζουμε διπλώνοντας το ζυμάρι.

Για να πάρει ωραίο χρώμα το αλείφουμε με λίγο γάλα. Ψήνουμε μια ώρα στους 180 βαθμούς.

Μετά το ψήσιμο το κόβουμε σε φέτες.

Καλή όρεξη
Από Foodland 16/04/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
Marthoula στις 20/04/2010 11:24
0 ψήφοι
Fovero to tiropsomo. Poly mou areseee :P

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code