Ραφιόλια

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
Υλικά για τη γέμιση:

1 κιλό γλυκιά μυζήθρα
1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
4 αυγά

Υλικά για το φύλλο:
½ κιλό αλεύρι
1½ ποτήρι χλιαρό νερό
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο

Υλικά για το γαρνίρισμα:
1 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό μέλι
κανέλα τριμμένη
Ραφιόλια
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Ζυμώνουμε πρώτα όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και μετά ζυμώνουμε όλα τα υλικά για το φύλλο.

Ανοίγουμε πολύ λεπτό φύλλο και με ένα ροδάκι το κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια περίπου στο μέγεθος που έχει ένα μικρό πιατάκι.

Γεμίζουμε το κάθε κομμάτι με μια κουταλιά της σούπας από τη γέμιση και τι κλείνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου, πιέζοντας την ένωση με ένα πιρούνι για να κλείσει καλά.

Αφού ετοιμάσουμε όλα τα ραφιόλια, τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.

Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να στραγγίσουν.

Στη συνέχεια τα περιχύνουμε με χλιαρό μέλι, τα πασπαλίζουμε με κανέλα και τα σερβίρουμε.
Από Foodland 01/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code