Σπιτικό Τζατζίκι

Συστατικά

11 ψήφοι
3.8 από 511 ψήφοι

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1-2 αγγουράκια
Λίγο άνηθο
3-4 σκελίδες σκόρδο
1-2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

Σπιτικό Τζατζίκι
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Τρίβουμε τα αγγουράκια σε μια μεγαλούτσικη λεκάνη. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον άνηθο.


Τ’ αφήνουμε μισή ώρα να στραγγίσουν, για να φύγουν τα υγρά τους. Τρίβουμε τις σκελίδες του σκόρδου.


Αδειάζουμε το γιαούρτι στη λεκάνη.


Βάζουμε το αλάτι  με ένα μακρύ κουτάλι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί ώστε να ομογενοποιηθούν.


Το τζατζίκι μας είναι έτοιμο.


Καλή όρεξη

Από Δημήτρης 01/07/2011
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
Admin comment
Tasos στις 09/09/2011 13:17
4 ψήφοι
Τέλειο το τζατζίκι. Τέλος τα αγορασμένα :)

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code