Συστατικά
* Μικρές (έως 15 εκ. μήκους), στενόμακρες μελιτζάνες.
* Μαϊντανός.
* Καθαρισμένα σκόρδα σε φέτες.
* Μισό ξύδι 8211; μισό νερό (ανάλογα με την ποσότητα).
* Λίγο αλάτι.
* Μαϊντανός.
* Καθαρισμένα σκόρδα σε φέτες.
* Μισό ξύδι 8211; μισό νερό (ανάλογα με την ποσότητα).
* Λίγο αλάτι.

Οδηγίες Μαγειρέματος
Ζεματίζουμε τις μελιτζάνες για 5 λεπτά και τις βάζουμε σε σουρωτήρι.
Όσο στραγγίσουν οι μελιτζάνες, ψιλοκόβουμε το μακεδονήσι και τα σκόρδα και τα ανακατεύουμε καλά.
Χαράσσουμε στη μέση τις μελιτζάνες και τις παραγεμίζουμε με το μίγμα μακεδονήσι σκόρδο, τοποθετώντας τες κυκλικά σε πήλινο δοχείο ή σε ένα τάπερ.
Τα σκεπάζουμε με ξυδόνερο, καλύπτουμε με ένα τουλπάνι και τα σφραγίζουμε με το καπάκι.
Σερβίρισμα
Κόβουμε τις μελιτζάνες κάθετα, τις απλώνουμε στο πιάτο και προσθέτουμε λάδι και αλάτι (άν χρειάζεται).
Καλή μας όρεξη!
Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
Όσο στραγγίσουν οι μελιτζάνες, ψιλοκόβουμε το μακεδονήσι και τα σκόρδα και τα ανακατεύουμε καλά.
Χαράσσουμε στη μέση τις μελιτζάνες και τις παραγεμίζουμε με το μίγμα μακεδονήσι σκόρδο, τοποθετώντας τες κυκλικά σε πήλινο δοχείο ή σε ένα τάπερ.
Τα σκεπάζουμε με ξυδόνερο, καλύπτουμε με ένα τουλπάνι και τα σφραγίζουμε με το καπάκι.
Σερβίρισμα
Κόβουμε τις μελιτζάνες κάθετα, τις απλώνουμε στο πιάτο και προσθέτουμε λάδι και αλάτι (άν χρειάζεται).
Καλή μας όρεξη!
Αυτή η συνταγή είναι μια από παραδοσιακές συνταγές προσφορά του www.giapraki.com
27/01/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: