Συστατικά
60 ml λευκό ρούμι Κούβας
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 μεζούρα Λάιμ
4 φυλλαράκια Δυόσμου
Σόδα
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 μεζούρα Λάιμ
4 φυλλαράκια Δυόσμου
Σόδα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Χτυπάμε με ξύλινο γουδί τα φύλλα του δυόσμου και τη ζάχαρη με λίγες σταγόνες ρούμι στον πάτο ενός ψηλού ποτηριού.
Προσθέτουμε αρκετό πάγο, το ρούμι και το λάιμ.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σόδα.
Τέλος το γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.
Προσθέτουμε αρκετό πάγο, το ρούμι και το λάιμ.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σόδα.
Τέλος το γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.
08/05/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: