Λικέρ καφέ Καλλιόπης

Συστατικά

7 ψήφοι
3.7 από 57 ψήφοι

1 κιλό τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο)
82 κόκκους καφέ ή περισσότερους
1 κιλό ζάχαρη
3 βανίλιες

Λικέρ καφέ Καλλιόπης
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο ρίχνουμε όλα τα παραπάνω υλικά και τα αφήνουμε για 40 ημέρες μέσα σε ντουλάπι.


Στραγγίζουμε το μίγμα (με φίλτρο του καφέ), ώστε να
απομακρυνθούν τα στερεά υλικά και το λικέρ μας είναι έτοιμο.


Το διατηρούμε σε καθαρά γυάλινα μπουκάλια

Από Anasia 01/07/2011
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
Θεμη στις 12/07/2015 10:30
1 ψήφοι
Εκανα ακριβως τα ιδια αλλα αποφασισα να βαλω το ποτο στον ηλιο για να συντομευσω την διαδικασια αλλα επηξε ηζαχασρη. Τι να κανω για το διορθωσω
titonaki86 στις 08/08/2011 18:54
1 ψήφοι
Swsto k auto... arxes septemvri tha kserw ti katafera... ante k o theos voithos...! euxaristw gia ti symvouli sou..
anasia στις 04/08/2011 00:52
1 ψήφοι
Αν το λικέρ του καφέ, Titonaki, σου γίνει βαρύ δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ελαφρύ σιρόπι και να το αραιώσεις, ρίχνοντας λίγο-λίγο,έτσιώστε να αποκτήσει τη γεύση που θέλεις.
titonaki86 στις 24/07/2011 20:15
1 ψήφοι
den to exw kanei akoma, simera to ksekinisa, alla logw tou tsipourou k tou kafe, mipws vgei poly "vary" ? an evaza dld, ligoterous kokkous k elaxista araiwmeno to tsipouro, tha eixe alloiwthei kata poly i geusi?

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code