Λικέρ δυόσμου

Συστατικά

3 ψήφοι
3.3 από 53 ψήφοι

20-25 κορφούλες δυόσμου
1 κιλό τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο)
1 κιλό ζάχαρη
4 μοσχοκάρυδα ολόκληρα

Λικέρ δυόσμου
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο ρίχνουμε όλα τα παραπάνω υλικά και τα αφήνουμε για 50 ημέρες  στον ήλιο.


Στραγγίζουμε το μίγμα (με φίλτρο του καφέ), ώστε να απομακρυνθούν τα στερεά υλικά και  το λικέρ μας είναι έτοιμο.


Το διατηρούμε σε καθαρά γυάλινα μπουκάλια.

Από Anasia 28/08/2011
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code