Συστατικά
20-25 κορφούλες δυόσμου
1 κιλό τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο)
1 κιλό ζάχαρη
4 μοσχοκάρυδα ολόκληρα
Οδηγίες Μαγειρέματος
Σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο ρίχνουμε όλα τα παραπάνω υλικά και τα αφήνουμε για 50 ημέρες στον ήλιο.
Στραγγίζουμε το μίγμα (με φίλτρο του καφέ), ώστε να απομακρυνθούν τα στερεά υλικά και το λικέρ μας είναι έτοιμο.
Το διατηρούμε σε καθαρά γυάλινα μπουκάλια.
28/08/2011
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: