Λικέρ Ροδάκινο

Συστατικά

3 ψήφοι
3.3 από 53 ψήφοι

1 κιλό ροδάκινα
1 κιλό ζάχαρη
1 κιλό τσίπουρο
Κανέλα ξυλάκια 2-3
Γαρύφαλλα 6-7

Λικέρ Ροδάκινο
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Πλένουμε ολόκληρα τα ροδάκινα, τα σκουπίζουμε και τα τρυπάμε με ένα πιρούνι πολλές φορές.


Τοποθετούμε τα ροδάκινα σε αεροστεγές γυάλινο βάζο και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το τσίπουρο, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Κλείνουμε καλά το βάζο και το τοποθετούμε σε δροσερό μέρος (όχι ήλιο) 6 μήνες.


Φιλτράρουμε το ποτό και το βάζουμε σε μπουκάλια.


Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για τσίπουρο, 3άρι κονιάκ, αλλά το ποτό μας θα είναι πιο σκούρο.

Από Γκανίδου Τασούλα 22/02/2012
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code