Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε ολόκληρα τα ροδάκινα, τα σκουπίζουμε και τα τρυπάμε με ένα πιρούνι πολλές φορές.
Τοποθετούμε τα ροδάκινα σε αεροστεγές γυάλινο βάζο και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το τσίπουρο, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Κλείνουμε καλά το βάζο και το τοποθετούμε σε δροσερό μέρος (όχι ήλιο) 6 μήνες.
Φιλτράρουμε το ποτό και το βάζουμε σε μπουκάλια.
Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για τσίπουρο, 3άρι κονιάκ, αλλά το ποτό μας θα είναι πιο σκούρο.
22/02/2012
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου