Συστατικά
* 6 αυγά
* 250γρ. Καβουρμάς
* 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
* 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
* 3 κουταλιές ελαιόλαδο
* ½ φλυτζάνα φέτα τριμμένη
* μαύρο πιπέρι, αλάτι, ρίγανι
* 250γρ. Καβουρμάς
* 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
* 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
* 3 κουταλιές ελαιόλαδο
* ½ φλυτζάνα φέτα τριμμένη
* μαύρο πιπέρι, αλάτι, ρίγανι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Κόβουμε τον Καβουρμά σε μικρούς κύβους.
Σε ένα μπώλ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Σωτάρουμε σε σιγανή φωτιά το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τα αυγά με την ψιλοκομμένη ντομάτα και τη φέτα
και ανακατεύουμε αργά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον καβουρμά και τη ρίγανη.
Βγάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη.
Σε ένα μπώλ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Σωτάρουμε σε σιγανή φωτιά το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τα αυγά με την ψιλοκομμένη ντομάτα και τη φέτα
και ανακατεύουμε αργά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον καβουρμά και τη ρίγανη.
Βγάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη.
18/09/2009
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: