Ομελέτα με καβουρμά

Συστατικά

2 ψήφοι
1.5 από 52 ψήφοι
* 6 αυγά
* 250γρ. Καβουρμάς
* 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
* 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
* 3 κουταλιές ελαιόλαδο
* ½ φλυτζάνα φέτα τριμμένη
* μαύρο πιπέρι, αλάτι, ρίγανι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Κόβουμε τον Καβουρμά σε μικρούς κύβους.

Σε ένα μπώλ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι.

Σωτάρουμε σε σιγανή φωτιά το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.

Προσθέτουμε τα αυγά με την ψιλοκομμένη ντομάτα και τη φέτα
και ανακατεύουμε αργά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον καβουρμά και τη ρίγανη.

Βγάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη.
Από Foodland 18/09/2009
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code