Φρουτάλια (Ανδριώτικη ομελέτα)

Συστατικά

2 ψήφοι
4.5 από 52 ψήφοι
2 χοιρινά καπνιστά λουκάνικα
1 χοιρινό καπνιστό φιλέτο σε φέτες
2 κουταλιές τα σούπας βούτυρο
μισό κιλό πατάτες 6 αυγά
δυόσμος
αλάτι
Φρουτάλια (Ανδριώτικη ομελέτα)
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι με το χοιρινό καπνιστό φιλέτο και με λίγο βούτυρο.

Τα σοτάρουμε μερικά λεπτά και τα βγάζουμε σε πιάτο.

Ρίχνουμε στο τηγάνι τα πατάτες, ελαφρά αλατισμένες κομμένες σε λεπτές φέτες. Σκεπάζουμε το τηγάνι και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν ώσπου να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τα λουκάνικα με το χοιρινό καπνιστό φιλέτο και το σκεπάζουμε με τα’ αυγά, που έχουμε χτυπήσει ελαφρά με λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο.

Όταν η ομελέτα ψηθεί από κάτω την αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και την ξαναβάζουμε στο τηγάνι για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

Τη σερβίρουμε ζεστή.
Από Foodland 01/12/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Άλλες συνταγές από Ομελέτες

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code