Συστατικά
Γαρίδες
Μακαρόνια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι-πιπερι
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Μακαρόνια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι-πιπερι
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Οδηγίες Μαγειρέματος
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, μόλις χρυσαφίσουν ρίχνουμε και τις καθαρισμένες γαρίδες και τις τσιγαρίζουμε και αυτές.
Στη συνεχεία προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, μπόλικο νερό και τον πελτέ και τις αφήνουμε να βράσουν μισή ώρα και κάτι.
Όταν δούμε ότι είναι έτοιμες ρίχνουμε τα μακαρόνια. Λίγο πριν γίνουν τα μακαρόνια ρίχνουμε το μαϊντανό. Βγάζουμε από τη φωτιά, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν ελαφρώς και μετά σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
Στη συνεχεία προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, μπόλικο νερό και τον πελτέ και τις αφήνουμε να βράσουν μισή ώρα και κάτι.
Όταν δούμε ότι είναι έτοιμες ρίχνουμε τα μακαρόνια. Λίγο πριν γίνουν τα μακαρόνια ρίχνουμε το μαϊντανό. Βγάζουμε από τη φωτιά, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν ελαφρώς και μετά σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
28/01/2010
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: