Γαριδομακαρονάδα

Συστατικά

6 ψήφοι
3.7 από 56 ψήφοι
Γαρίδες
Μακαρόνια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι-πιπερι
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Γαριδομακαρονάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, μόλις χρυσαφίσουν ρίχνουμε και τις καθαρισμένες γαρίδες και τις τσιγαρίζουμε και αυτές.

Στη συνεχεία προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, μπόλικο νερό και τον πελτέ και τις αφήνουμε να βράσουν μισή ώρα και κάτι.

Όταν δούμε ότι είναι έτοιμες ρίχνουμε τα μακαρόνια. Λίγο πριν γίνουν τα μακαρόνια ρίχνουμε το μαϊντανό. Βγάζουμε από τη φωτιά, τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν ελαφρώς και μετά σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!
Από Δέσποινα Αϊδίνη 28/01/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon
catering στις 05/04/2012 18:35
0 ψήφοι
Η συνταγή όπως πρέπει να είναι, λίγα υλικά καθαρές γεύσεις και νόστιμο αποτέλεσμα.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code