Μακαρονάκι με μπέϊκον

Συστατικά

5 ψήφοι
2.8 από 55 ψήφοι
225 γραμ. μακαρονάκι κοφτό
100 γραμ. ψιλοκομμένο μπέϊκον
3 κουταλάκια του γλυκού λάδι ελιάς
1 κουταλιά αποξηραμένα αρωματικά (άνηθο, μαϊντανό κλπ)
150 γραμ. γλυκό τυρί τριμμένο
100 γραμ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
• Αλάτι, πιπέρι
25 γραμ μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
Μακαρονάκι με μπέϊκον
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.
Τηγανίζουμε το μπέϊκον στο λάδι.

Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα αρωματικά και αφήνουμε να βράσουν.

Ρίχνουμε στα μακαρόνια (που έχουμε στραγγίσει) τη σάλτσα, τη ζάχαρη και τα τυριά (κρατάμε μόνο λίγο κεφαλοτύρι) και ανακατεύουμε.

Αδειάζουμε τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ταψάκι, προσθέτουμε τις ελιές, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και ψήνουμε για 5 λεπτά σε μέτριο φούρνο (προθερμασμένο).

Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε ζεστά.

Καλή όρεξη!
Από Anasia 25/02/2010
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code