Πιλάφι Μπουχάρας

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
2 νεροπότηρα ρύζι

3 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη

1 φλυτζάνι μαύρη σταφίδα

1 καρότο

1 φλυτζάνι φυστίκι

ψιλοκομμένος μαϊδανός

αλάτι

3 νεροπότηρα νερό ή ζωμός κρέατος

2 κουταλιές της σούπας λάδι
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Σωτάρετε με το βούτυρο το ρύζι, που ήδη έχετε μπουσκέψει.

Προσθέστε το νερό ή το ζωμό του κρέατος.

Βράστε το ώσπου να τραβήξει το νερό και αφήστε το να πάρει χρώμα.

Κρατήστε τις σταφίδες για 10 λεπτά σε χλιαρό νερό και σουρώστε τις.

Βράστε για λίγο το φυστίκι, ρίχνοντάς το σε καυτό νερό.

Στραγγίστε και βγάλτε τις φλούδες.

Ρίξτε το λάδι σε μια κατσαρόλα.

Προσθέστε το φυστίκι, το ψιλοκομμένο καρότο, τη σταφίδα και σοτάρετε για λίγο.

Ανακατέψτε το με το πιλάφι.

Σερβίρετε γαρνίροντας με μαϊδανό.
Από Anasia 04/05/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code