Συστατικά
2 νεροπότηρα ρύζι
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
1 φλυτζάνι μαύρη σταφίδα
1 καρότο
1 φλυτζάνι φυστίκι
ψιλοκομμένος μαϊδανός
αλάτι
3 νεροπότηρα νερό ή ζωμός κρέατος
2 κουταλιές της σούπας λάδι
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
1 φλυτζάνι μαύρη σταφίδα
1 καρότο
1 φλυτζάνι φυστίκι
ψιλοκομμένος μαϊδανός
αλάτι
3 νεροπότηρα νερό ή ζωμός κρέατος
2 κουταλιές της σούπας λάδι

Οδηγίες Μαγειρέματος
Σωτάρετε με το βούτυρο το ρύζι, που ήδη έχετε μπουσκέψει.
Προσθέστε το νερό ή το ζωμό του κρέατος.
Βράστε το ώσπου να τραβήξει το νερό και αφήστε το να πάρει χρώμα.
Κρατήστε τις σταφίδες για 10 λεπτά σε χλιαρό νερό και σουρώστε τις.
Βράστε για λίγο το φυστίκι, ρίχνοντάς το σε καυτό νερό.
Στραγγίστε και βγάλτε τις φλούδες.
Ρίξτε το λάδι σε μια κατσαρόλα.
Προσθέστε το φυστίκι, το ψιλοκομμένο καρότο, τη σταφίδα και σοτάρετε για λίγο.
Ανακατέψτε το με το πιλάφι.
Σερβίρετε γαρνίροντας με μαϊδανό.
Προσθέστε το νερό ή το ζωμό του κρέατος.
Βράστε το ώσπου να τραβήξει το νερό και αφήστε το να πάρει χρώμα.
Κρατήστε τις σταφίδες για 10 λεπτά σε χλιαρό νερό και σουρώστε τις.
Βράστε για λίγο το φυστίκι, ρίχνοντάς το σε καυτό νερό.
Στραγγίστε και βγάλτε τις φλούδες.
Ρίξτε το λάδι σε μια κατσαρόλα.
Προσθέστε το φυστίκι, το ψιλοκομμένο καρότο, τη σταφίδα και σοτάρετε για λίγο.
Ανακατέψτε το με το πιλάφι.
Σερβίρετε γαρνίροντας με μαϊδανό.
04/05/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: