Συστατικά
225 γρ μακαρόνια
30 ml ελαιόλαδο
2 σκέλδες σκόρδο, τριμένες
20 γρ. αντζούγιες κομματάκια
60 γρ τρίμμα ψωμιού
30 γρ φρέσκος μαϊντανός τριμμένος
μαύρο πιπέρι
10 γρ. φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνα
30 ml ελαιόλαδο
2 σκέλδες σκόρδο, τριμένες
20 γρ. αντζούγιες κομματάκια
60 γρ τρίμμα ψωμιού
30 γρ φρέσκος μαϊντανός τριμμένος
μαύρο πιπέρι
10 γρ. φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνα

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βάλτε μια κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό να βράσει. Προσθέστε τα μακαρόνια για ένα 10λεπτο και στραγγίξτε τα
Παράλληλα, σε ένα μικρό τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι σε κανονική θερμοκρασία και προσθέστε το σκόρδο και τις αντζούγιες για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια!
Ρίξτε μέσα τα τρίμματα ψωμιού και κλείστε βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά. Προσθέστε το μαϊντανό και το μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
Τώρα είστε έτοιμοι να ρίξετε τη σάλτσα σας στα μακαρόνια και προσθέσετε την παρμεζάνα για ένα γευστικότατο αποτέλεσμα.
Σερβίρετε.
Παράλληλα, σε ένα μικρό τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι σε κανονική θερμοκρασία και προσθέστε το σκόρδο και τις αντζούγιες για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια!
Ρίξτε μέσα τα τρίμματα ψωμιού και κλείστε βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά. Προσθέστε το μαϊντανό και το μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
Τώρα είστε έτοιμοι να ρίξετε τη σάλτσα σας στα μακαρόνια και προσθέσετε την παρμεζάνα για ένα γευστικότατο αποτέλεσμα.
Σερβίρετε.
26/02/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: