Μακαρονάδα Σικελίας

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
225 γρ μακαρόνια
30 ml ελαιόλαδο
2 σκέλδες σκόρδο, τριμένες
20 γρ. αντζούγιες κομματάκια
60 γρ τρίμμα ψωμιού
30 γρ φρέσκος μαϊντανός τριμμένος
μαύρο πιπέρι
10 γρ. φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνα
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

Βάλτε μια κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό να βράσει. Προσθέστε τα μακαρόνια για ένα 10λεπτο και στραγγίξτε τα

Παράλληλα, σε ένα μικρό τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι σε κανονική θερμοκρασία και προσθέστε το σκόρδο και τις αντζούγιες για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια!

Ρίξτε μέσα τα τρίμματα ψωμιού και κλείστε βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά. Προσθέστε το μαϊντανό και το μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.

Τώρα είστε έτοιμοι να ρίξετε τη σάλτσα σας στα μακαρόνια και προσθέσετε την παρμεζάνα για ένα γευστικότατο αποτέλεσμα.

Σερβίρετε.
Από Foodland 26/02/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code