Συστατικά
1 πακέτο ζυμαρικά ριγκατόνι
350 γραμ τριμμένα τυριά(γραβιέρα,ρεγκάτο)
1 κουτί γάλα εβαπορέ
3-4 μελιτζάνες
2 αυγά
μοσχοκάρυδο(προαιρετικό)\αλάτι,πιπέρι
350 γραμ τριμμένα τυριά(γραβιέρα,ρεγκάτο)
1 κουτί γάλα εβαπορέ
3-4 μελιτζάνες
2 αυγά
μοσχοκάρυδο(προαιρετικό)\αλάτι,πιπέρι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζουμε τα μακαρόνια λιγότερο από ότι συνήθως.
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κομματάκια, βάζουμε αλάτι και τις αφήνουμε μισή ωρα να ξαλμυρίσουν.
Βάζουμε τις μελιτζάνες στο γκριλ και τις γυρνάμε μέχρι να γίνουν.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Ρίχνουμε το μείγμα μαζί με τις μελιτζάνες και τα τυριά στα μακαρόνια και τα ανακατεύω όλα μαζί να πάνε παντού τα υλικά.
Κρατάμε μια μικρή ποσότητα τυριών για να καλύψουμε από πάνω τα μακαρόνια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα και το αφήνουμε εκεί για 30-40 λεπτά.
Αν δούμε ότι αρπάζει από πάνω, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.
Καλή Όρεξη!!!
Η υπέροχη αυτή συνταγή είναι μια προσφορά από tosaini.blogspot.com
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κομματάκια, βάζουμε αλάτι και τις αφήνουμε μισή ωρα να ξαλμυρίσουν.
Βάζουμε τις μελιτζάνες στο γκριλ και τις γυρνάμε μέχρι να γίνουν.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Ρίχνουμε το μείγμα μαζί με τις μελιτζάνες και τα τυριά στα μακαρόνια και τα ανακατεύω όλα μαζί να πάνε παντού τα υλικά.
Κρατάμε μια μικρή ποσότητα τυριών για να καλύψουμε από πάνω τα μακαρόνια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα και το αφήνουμε εκεί για 30-40 λεπτά.
Αν δούμε ότι αρπάζει από πάνω, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.
Καλή Όρεξη!!!
Η υπέροχη αυτή συνταγή είναι μια προσφορά από tosaini.blogspot.com
28/05/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: