Ρύζι με κάρρυ και ντομάτα

Συστατικά

0 ψήφοι
0.0 από 50 ψήφοι
2 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
8 κουταλιές της βρασμένο ρύζι (60 γραμ. ωμό ρύζι)
2 πρέζες κάρρυ
½ φλυτζάνι ζωμό κρέατος
1 ντομάτα
1 φέτα τυρί για τοστ
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Μαϊντανός
Δεν υπάρχει προεπισκόπηση
Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συνταγή Στείλτε τη συνταγή σε ένα φίλο Εκτυπώστε τη συνταγή

Οδηγίες Μαγειρέματος

• Βράζουμε το ρύζι.
• Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε με το βούτυρο σʼ ένα τηγάνι.
• Τηγανίζουμε μαζί και το βρασμένο ρύζι.
• Προσθέτουμε το κάρρυ και το ζωμό της κότας.
• Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά.
• Κόβουμε τη ντομάτα σε φέτες επάνω στο ρύζι.
• Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη φέτα του τυριού σε κομμάτια.
• Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το φαγητό, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, να σιγοβράσει μέχρι να λιώσει το τυρί.
• Τέλος ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Από Anasia 27/05/2008
Μοίρασέ το: facebook twitter stumble upon

Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!

Γράψε την Κριτική σου

Σημείωση: Οι κριτικές σας, πρέπει να εγκριθούν, πριν εμφανιστούν δημόσια.
Κωδικός Επιβεβαίωσης:
 
QR code