Συστατικά
2 κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
8 κουταλιές της βρασμένο ρύζι (60 γραμ. ωμό ρύζι)
2 πρέζες κάρρυ
½ φλυτζάνι ζωμό κρέατος
1 ντομάτα
1 φέτα τυρί για τοστ
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Μαϊντανός
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
8 κουταλιές της βρασμένο ρύζι (60 γραμ. ωμό ρύζι)
2 πρέζες κάρρυ
½ φλυτζάνι ζωμό κρέατος
1 ντομάτα
1 φέτα τυρί για τοστ
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Μαϊντανός

Οδηγίες Μαγειρέματος
• Βράζουμε το ρύζι.
• Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε με το βούτυρο σʼ ένα τηγάνι.
• Τηγανίζουμε μαζί και το βρασμένο ρύζι.
• Προσθέτουμε το κάρρυ και το ζωμό της κότας.
• Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά.
• Κόβουμε τη ντομάτα σε φέτες επάνω στο ρύζι.
• Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη φέτα του τυριού σε κομμάτια.
• Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το φαγητό, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, να σιγοβράσει μέχρι να λιώσει το τυρί.
• Τέλος ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρέσκο κρεμμυδάκι.
• Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε με το βούτυρο σʼ ένα τηγάνι.
• Τηγανίζουμε μαζί και το βρασμένο ρύζι.
• Προσθέτουμε το κάρρυ και το ζωμό της κότας.
• Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά.
• Κόβουμε τη ντομάτα σε φέτες επάνω στο ρύζι.
• Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη φέτα του τυριού σε κομμάτια.
• Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το φαγητό, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, να σιγοβράσει μέχρι να λιώσει το τυρί.
• Τέλος ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρέσκο κρεμμυδάκι.
27/05/2008
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: