Συστατικά
500 γρ. πένες
600 γρ. τυρί σιτάκα
2 μεγάλα λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
160 γρ. κατσικίσιο βούτυρο
αλάτι
600 γρ. τυρί σιτάκα
2 μεγάλα λευκά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
160 γρ. κατσικίσιο βούτυρο
αλάτι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζετε το νερό, προσθέτετε αλάτι και ρίχνετε τις πένες για να μαγειρευτούν.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το τυρί με λίγο από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια.
Ρίχνετε και τα ζυμαρικά και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
Βάζετε τις πένες με τη σιτάκα σε μία μεγάλη πιατέλα και σε ένα τηγάνι καίτε βούτυρο. Σωτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά.
Όταν πάρει ένα σκούρο χρυσαφί χρώμα απομακρύνετε από τη φωτιά και περιχύνετε τις πένες. Σερβίρετε αμέσως.
Καλή όρεξη!
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το τυρί με λίγο από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια.
Ρίχνετε και τα ζυμαρικά και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
Βάζετε τις πένες με τη σιτάκα σε μία μεγάλη πιατέλα και σε ένα τηγάνι καίτε βούτυρο. Σωτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά.
Όταν πάρει ένα σκούρο χρυσαφί χρώμα απομακρύνετε από τη φωτιά και περιχύνετε τις πένες. Σερβίρετε αμέσως.
Καλή όρεξη!
15/12/2010
Δεν υπάρχει κάποια κριτική. Γίνε ο πρώτος που θα γράψει!
Γράψε την Κριτική σου
Προεπισκόπηση Κριτικής: